Mer om Nikolay Rybalov, man som stal 1 miljon baht från utbyte och brutalt attackerade kvinnlig anställd

Pattaya-

Vi har en uppdatering om fallet där en rysk medborgare brutalt attackerade en thailändsk kvinnlig valutaväxlingsagent i Jomtien och stal 1 miljon baht mitt på ljusa dagen.

Här är några fler bilder på Nikolay Rybalov i häkte. Vi har fått reda på att han greps på flygplatsen på väg att fly landet. På grund av att han inte gömde sin motorcykelskylt blev han lätt spårad av polisen som upptäckte att han försökte lämna landet. De grep honom precis innan han lyckades flyga ut ur landet på Suvarnabhumi flygplats i Bangkok.

Han hade nästan miljoner baht på sig, men förnekar ändå trots överväldigande bevis att han var mannen i videon (Se vår tidigare artikel.) För närvarande säger våra källor oss att han vägrar att samarbeta med polis eller översättare.

Vi här på The Pattaya News är stolta över att den thailändska polisen fångat den här mannen innan han flydde landet och hoppas att rättvisa kommer att skipas i detta fall i domstolssystemet.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/