Rysk man rånar valutaväxling i Jomtien, brutalt överfaller kvinnlig arbetare, fångad (video)

Jomtien-

I morse, den 14 april 2018, cirka klockan 9:30, rånade en rysk man, misstänkt vara herr Nikolay Rybalov, en valutaväxling vid Jomtien Beach. Han väntade på att en kvinnlig anställd skulle ta in pengar och misshandlade henne brutalt och fick över ett dussin slag mot hennes huvud innan han flydde med pengarna. Påsen med pengar innehöll ungefär 1 miljon baht.

Han identifierades snabbt baserat på det faktum att han trots att han bar en mask inte täckte sina armtatueringar och sin registreringsskylt på sin motorcykel, registrerad för honom, som han körde iväg fångades på video.

Thailändsk polis lyckades spåra honom och gripa honom med anklagelser. Herr Rybalov hävdar att det inte var han i videon, trots att han hade exakt samma tatueringar och CCtv som visar en person som liknar honom köra iväg på sin registrerade motorcykel.

Den överfallna medarbetaren återhämtar sig på sjukhuset med flera skador. Polisen kommer att väcka åtal mot honom i enlighet med lagens omfattning.

Prenumerera
KÄLLAPattaya nyheter thailändska
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/