Halvvägs för Pattayas Songkran, stora åskstormar nästa tre dagar i Chon Buri/Pattaya

Tisdag och onsdag i Pattaya för att drabbas av de osäsongsbetonade stormarna.

Pattaya-

Det är på väg att bli ännu blötare.

Den thailändska meteorologiska avdelningen har uppgett att kraftiga regn, åskväder och hagel förväntas under de kommande tre dagarna, särskilt att drabba Pattaya-området under tisdag och onsdag, men sannolikt klarnade upp före den häftiga Grand Finale och Wan Lai i Songkran torsdagen den 19:e.

Dessa osäsongsbetonade tropiska stormar har orsakats på grund av en sammandrabbning med Thailands varma väder och ett högtryckssystem som är intensivt kallt som kommer från Kina. Stormarna har drabbat nordöstra Thailand under det senaste dygnet och tar sig sakta till Bangkok och Chon Buri-områdena.

Stormarna har redan orsakat kaos i Surin och Ubon Ratchthani under den senaste dagen eftersom det har rapporterats om snabba översvämningar och bybor i Surin rapporterade om flera kollapsade byggnader och, med deras ord, det värsta hagel de någonsin sett.

Glad Songkran!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/