Nikolay Rybalov förhörd, fortsätter att neka till alla anklagelser om Jomtien pengaväxlingsrån/misshandel

Jomtien-

Ungefär klockan 4:00 den 15 april 2018 gjorde Nikolay Rybalov, 34, före detta rysk militär och bosatt i Pattaya i ungefär ett år, ett framträdande på Na Jomtiens polisstation framför Chonburis generalmajor Chalermkiat Srivoran, biträdande chef för Personal, tillsammans med major 2 Chittal Komonwatthana, vice ständige sekreterare, Pol.Maj.Gen. Thitwat Suriyothai vice Chonburi och polis.

Mr. Rybalov, som vi diskuterade i tidigare artiklar och som visats i videon vägrar att samarbeta med myndigheter eller översättare och vägrar att tala om händelsen där en man, som misstänks vara Mr. Rybalov, brutalt misshandlade 30-åriga Sunee Kaewyu när hon anlände till jobbet med nästan en miljon baht i en väska på sin valutaväxling mittemot Ambassador Hotel i Jomtien.

I videon kan den misstänkte ses brutalt slå Kaewyu oprovocerat över ett dussin gånger i ansiktet och orsaka ansiktsskador och möjlig permanent skada på hennes högra öga. Han fortsatte sedan med att ta väskan och fly på en motorcykel registrerad på Nikolay Rybalov. Motorcykeln spårades till en bostad i Dusit Lake 2 Housing Estate som också hyrs i Nikolay Rybalovs namn. Han var dock inte där. Polisen ringde sedan ut hans namn på rikstäckande larm. Dessutom visade CCTV-filmerna tydligt hans tatueringar, inklusive en framstående rysk militärtatuering på hans arm som exakt matchar Mr. Rybalovs arm.

Nikolay Rybalov fångades på Suvarnabhumi flygplats minuter innan han flög ut ur landet till Moskva med sin fru. Han hade exakt samma svarta väska med sig från valutaväxeln som tydligt var markerad som egendom till CX. Hans ryska fru, vars namn inte har släppts till media, men på bilden nedan, hävdar också att de är oskyldiga trots att de växlat in 670,000 XNUMX baht vid en valutaväxling på flygplatsen minuterna före flygningen.

Dessutom, vilket väcker ytterligare misstankar, är att både Mr Rybalov och hans fru är arbetslösa och inte har någon inkomstkälla och ingen förklaring till varför flyktbilarna, Mr Rybalovs tatueringar, valutaväxlingsväskan och de markerade sedlarna i deras ägo stämmer överens. till bevisen.

Herr Rybalov fortsätter att neka till alla anklagelser, trots överväldigande bevis på motsatsen och vägrade att svara på några frågor. Han har för närvarande ingen advokat, inte heller ett alibi eller försvar. Han vägrar ens grundläggande artighet och tvingas till varje framträdande. Han har vägrat bistånd från den ryska ambassaden. Hans fru har inte varit häktad för närvarande men vistas i landet under den kommande återuppförandet och rättegången. Under de kommande dagarna förväntas det att Kaewyu kommer att träffa Mr Rybalov ansikte mot ansikte för att få honom att erkänna brottet.

Ägaren till valutaväxlingen, Miss Chatchanajai Yayangkul, 33 år gammal, tog med sig en korg med blommor till Na Jomtien-stationen för att tacka polisen för deras hårda arbete med att snabbt ställa den misstänkte inför rätta på mindre än tio timmar.

Vi har också upptäckt att Mr Rybalov har en stark närvaro på sociala medier och har en egen ung dotter. Här är hans Instagramkonto som ger en bild av hans liv före rånet. https://www.instagram.com/mikola_828/

 

 

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/