Tulip Hotel plundrades av myndigheterna i Pattaya för sexfester

42 utländska medborgare greps, flera anställda

Klockan 11:30 den 21 april, lördagskvällen, fick Naris Niwapantawong, Banglamung District Sheriff, Chonburi ett klagomål om att Tulip House Hotel i södra Pattaya hade anordnat ett helgevent för gruppsexfest.

En razzia och utredning samordnades av Pol.Lt. Abhisit. Pol.Maj.Gen. Piyapong Charoenpong, turistpolis, immigration och thmilitären tillsammans för att undersöka hotellet.


Hotellet ligger i centrala Pattaya, med 4 våningar och 30 rum. Bottenvåningen är indelad i 3 zoner eller konferensrum. Den sista zonen arrangerades som en festlokal. 

 När tjänstemän och polis anlände till hotellpersonalens förvåning och mötte konferensrummet hittade de många kvinnor och män från olika länder i en mängd olika sexhandlingar, inklusive USA, Kanada, Kina, Malaysia, Singapore, Tyskland, Thailand, Kambodja, Indien och Ukraina med totalt 14 kvinnor och 28 män, nakna, några uttrycker homosexualitet. 


Polisen tog kontroll över situationen.


Först genomsökte de platsen och hittade hittad gel, glidmedel, sexdrog, sexuell stimuleringsanordning och använda kondomer dumpade i papperskorgen. Tjänstemännen behöll det som bevis. Tjänstemännen träffade också Sheng Liao Yang, 53, från Kina, som agerade som ägare till detta hotell.


Herr Naris Nilipawong, Banglamung District Sheriff, avslöjade att arresteringarna berodde på ett klagomål om att sajten hade sexuellt iscensatta sexfester för dem som gillar sex och swingersfester. Festen annonserades ut på en privat hemsida. För att delta i evenemanget var deltagarna tvungna att registrera sig via hemsidan och det fanns en regel att festmedlemmar måste vara ett manligt och kvinnligt par. Kostnaden per natt var 1,500 XNUMX baht per person.


Myndigheterna har framfört följande juridiska anklagelser mot hotellets ägare:


1. Hotellverksamheten är verksam utan tillstånd eftersom de inte hade lämpliga tillstånd.


2. Swingerpartiet bryter mot Thailands obscenitetslagar och offentliga anständighet i en stad med fina, upprättstående sociala värderingar som Pattaya.


3. Prostitutionsanklagelser kommer sannolikt också att väckas.

Varje deltagare greps och hålls för närvarande på Pattayas polisstation. Även hotellägaren och chefen greps.

Vi kommer att ge fler uppdateringar när vi får dem.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/