Video av ett gruppbråk på Beach Road den sista dagen av Songkran

Tack och lov är Songkran över, va?

Den här videon togs av en Facebook-användare framför Wonder Sound Stage av Mike's Shopping mall den sista dagen av Songkran.

Arrangörerna av scenen försökte spraya ner och skingra de bråkande thailändska ungdomarna och meddelade ständigt över högtalarna att de skulle slappna av. Detta fungerade dock inte och polisen kom snabbt för att gripa ungdomarna för allmänt berusning och misshandel.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/