Thailändsk medborgare greps för att röka is mitt på Walking Street

 

Suwanit Janmechai, 35, från Saraburi hittades i besittning av 0.35 gram is (metamfetamin) och utrustning för att ta droger efter att polisen grep henne i måndags efter att ha sett en allmänt sedd video på nätet där hon verkar röka is offentligt nära Miami Night Club på den världsberömda Walking Street. Flera vittnen sa att hon öppet rökte metamfetamin på gatan.

Hon erkände att hon var droganvändare för polisen men sa att det inte var hon i videon – bara någon som såg ut som hon och bar samma kläder. Det var oklart hur hon fick tag i drogerna eftersom hon också uppgav att hon är hemlös och att hon bar samma kläder som videon.

Videon med det ursprungliga inlägget och hennes förhör lades ut på YouTube.

Folk kan höras skratta i bakgrunden när kvinnan förklarar sig.

Polisen åtalar henne för narkotikan och hon sitter nu häktad i väntan på rättegång.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/