Pattaya Bar "The Street" beordrades stängd i fem år efter att Gun, droger hittats

Pattaya-

South Pattaya Bar "The Street" beordrades stängd i fem år av thailändska tjänstemän efter att de upptäckte en beskyddare, Thanapong Thanomkai, 24, med en 9 mm pistol.

Andra kunder hittades också med e-cigaretter och vaping-material som strider mot lagen i Thailand, drogen Ketamine

Av de åtta totala kunderna testade sex positivt för droganvändning.

Pattaya-tjänstemän och polisen slog till mot baren efter att de fick ett tips från en orolig medborgare klockan 2:30 på tisdagsmorgonen.

Dessutom hade baren inte en licens (eftersom det inte finns någon) för att vara öppen efter 2:00 och sälja sprit.

Baren har beställts stängd i fem år och alla de som testade positivt för droger tillsammans med ägaren har arresterats i väntan på åtal.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/