UPPDATERING: Polisen ber distriktstjänstemän att stänga Tulip Hotel i 5 år, böter ägare 18 miljoner baht för Foreign Sexy Orgy

Pattaya-

Vi rapporterade tidigare den här veckan om Tulip Hotels ledning som organiserar en sexorgie med flera utländska män och kvinnor i ett konferensrum från flera länder inklusive USA, Kanada, Kambodja, Thailand och mer.

Polisen slog till mot orgien och arresterade alla inblandade och har nu efter ytterligare utredning meddelat att de fullföljer alla anklagelser i den maximala omfattningen av lagen eftersom de tror att denna aktivitet som involverar swingerorgier skadar Pattayas familjevänliga rykte.

Förutom den sexuella orgin som bryter mot thailändska lagar om obscenitet och anständighet hade hotellet inte någon licens under hela den femårsperiod som det var öppet. Dessutom krävde hotellet att varje individ som gick till evenemanget skulle betala 1500 baht, vilket också innebär kränkningar av prostitution och värvning.

Straffet för att inte ha körkort är fängelse i upp till ett år, engångsböter på 20,000 10,000 baht och 18 XNUMX baht per dag. Polisen har räknat ut eftersom hotellet ALDRIG har haft en ordentlig licens att böterna blir XNUMX miljoner baht.

Ägaren, en kinesisk medborgare vid namn Xeng-Chai Yang, 53, har gripits och är för närvarande häktad. Tre hotellanställda greps också och åtalades som medbrottslingar.

I motsats till andra rapporter fick de arresterade utlänningarna INTE böter och släpptes efter att polisen registrerat deras uppgifter och drogtestat dem med undantag för en utlänning som var på översta vistelse som skickades till immigration för utvisning och en som testade positivt för droger. De andra släpptes utan böter, åtal eller påföljder.

 

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/