Mer Kraftiga åskväder, hårda vindar och regn över Pattaya hela helgen

Pattaya-

Ett högtryckssystem som ursprungligen startade i Kina kommer att flytta från nordöstra till Bangkok och Pattaya-området i helgen. Vi började redan i morse när osäsongsbetonade kraftiga åskväder slog över Pattaya-området, välte skyltar och orsakade sporadiska översvämningar. I helgen förväntas det att huvudkärnan i stormsystemet kommer att slå till i staden och troligen orsaka fler problem.

I Kalasin och de norra provinserna tappade flera hem sina tak och enligt den thailändska regeringen fick omfattande skador. Stormarna förväntas orsaka översvämningar i Pattaya.

Den thailändska meteorologiska avdelningen förutspår att fredag ​​morgon och lördag eftermiddag kommer att vara de värsta nederbördsperioderna, dock för att vara beredda på regn, kraftig vind och åska under hela helgen.

Håll dig säker Pattaya!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/