Psykiskt sjuk rysk man attackerar en äldre thailändsk kvinna, försöker våldta henne...(chockerande video)

 

Pattaya-

En man, som tros vara rysk och som talar halvflytande thailändska och verkar vara psykiskt sjuk, gick in i ett hem hos en 65-årig thailändsk kvinna kl. 8 i morse i norra Pattaya utan tillstånd. Kvinnan och hennes familj säger att de aldrig har sett mannen tidigare.

När mannen gick in i hennes hem tog han av sig byxorna och tog kvinnan i nacken, slängde henne på marken och försökte våldta henne och sa till henne på thailändska att han också skulle våldta henne.

Den thailändska kvinnan, vars namn har undanhållits, skrek på hjälp och hennes grannar svarade inom några sekunder. Hon lyckades brottas från honom även när oroliga grannar strömmade in i huset. Som man kan se på video försökte han jaga efter kvinnan och hölls tillbaka av grannar med vapen. Vid ett tillfälle tog den ryske mannen en stor käpp och försökte attackera dem alla.

Grannarna ringde polisen som svarade snabbt. Mannen vägrade att samarbeta med polisen och berättade på thailändska att han inte var berusad och att han gjorde världen en tjänst och var en utvald budbärare till det thailändska folket. Han har förts till Nong Prue polisstation och kommer att åtalas för försök till våldtäkt, intrång, misshandel och troligen andra anklagelser. Han kommer också att kontrolleras för droger i sitt system. Polisen tror att han är psykiskt sjuk då han fortsatte att hota och förolämpa polisen och hävdade att de arresterade den utvalde Budbäraren från Pattaya.

Prenumerera
KÄLLASiamchon Nyheter
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/