Pattaya-tjänstemän slår till mot flera hotell i Pattaya, gör sju arresteringar utan licens

Pattaya-

På begäran av Bang Lamung-distriktschefen Naris Niramaiwong och Pattayas polischef överste Apichai Krobpetch gjorde tjänstemän med immigration, distriktspolis, lokal polis och turistpolis en razzia mot totalt tio fastigheter i Pattaya-området på tisdagen för att inspektera licenser.

Räderna begärdes efter den väl omtalade Tulip Hotel-räden där inte bara en obscen sexorgie ägde rum med ledningens tillstånd, hotellet hade inte heller någon licens och hade inte haft en sedan 2004, när det öppnade. Tjänstemän säger att de kommer att fortsätta att inspektera hotell för de lagliga licenserna.

Sju av de tio fastigheter som plundrades befanns fungera mot lagen utan några licenser.

Dessa fastigheter och den arresterade ägaren/förvaltaren är:

 

1. Central Pattaya Residence på Sai 2. Rajan Malhotra, 55, indisk, arresterad.

2. E-Outfitting Boutique Hotel på Sai 2. Xue Dong, Kina, 31 greps.

3. Boutique City Hotel. Chaiyan Mongkhonkulasat, 62, från Nonthaburi arresterad.

4. Le Viman Resort.

5. Cocco Resort i södra Pattaya. Sander Wolterring, 42, från Holland greps.

6. Jomtien Thani Hotel på Jomtien Beach. Sujinan Prangsurang, thailändsk, 49, arresterad.

7. Atlantis Condo i Jomtien. Daengkhamkhun, thailändsk, 47, arresterad.

De fyra utländska medborgarna visade sig också arbeta utan arbetstillstånd. Polisen kommer att åtala alla i lagens omfattning.

Prenumerera
KÄLLA77jowo
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/