Thierry Peronon, fransk polisassistent, säger att han inte är skyldig till hotfulla e-postmeddelanden.

Pattaya-

Thierry Peronon, den anklagade polisassistenten till Pattaya-polisen har gått på en serie medieframträdanden och sagt att han inte är skyldig till att ha skrivit några hotfulla e-postmeddelanden och att e-postadressen, trots att han har hans namn och en historia av officiell korrespondens. i det förflutna, var inte hans och en bedrägeri. Herr Peronon har skrivit nyhetsartiklar ett antal gånger under de senaste månaderna, först över att ha hotat redaktören för Khaosod English News och på senare tid påstås ha försökt pressa Pattayas tv och den lokala personligheten Danny Mac över en youtube-video som filmades där en taxichaufför fångades på kamera när han försökte höja priset på sin biljett.

Herr Peronon hävdar för lokala medier och Fabolous 103FM i en luftintervju att han bara är en frivillig oavlönad översättare hos polisen för franska medborgare och har varit tjänstledig nyligen, med hans ord, för en semester. Men video som är så ny som Tulip Hotel Raid den senaste veckan har visat Mr. Peronon i bakgrunden tillsammans med flera andra stopp och räder.

Polisen uppger att de utreder anklagelserna och bankkontot och det thailändska namnet på e-postmeddelandet som skickades till Danny Mac. De uppgav också att Peronon var på semester och att de skulle välkomna honom tillbaka eftersom han var en enastående volontär.

Herr Peronon säger att han fokuserar sin tid på sina racinghobbyer och att hans image har blivit orättvist nedsläckt av de senaste fallen. Han uppgav att han ringde redaktören för Khaosod English och bad att artikeln skulle tas bort men var oklart om varför en översättare skulle ringa till officiell polisverksamhet. Han hävdar att han inte är associerad med Danny Mac-fallet överhuvudtaget. Han hävdar också att han aldrig hotat redaktören för Khaosod English och bara artigt begärt att den skulle tas bort.

Vi kommer att tillhandahålla ytterligare uppdateringar.

KÄLLAFantastiska 103FM
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/