Kassörskan attackerades med kniv på Pattaya Bar av en anställd innan öppningen (video)

Pattaya-

En kassörska på en bar i centrala Pattaya utanför Soi Bongkot attackerades på måndagsmorgonen av en medlem av hennes personal efter en tvist om barpolicy.

Ungefär klockan 11:00 vid baren gav kassörskan Kanokkan Deethong-Orn, 41 år, instruktioner till Pikunthong Chaisen, 29 år, tillsammans med andra anställda. I motsats till andra tidiga mediarapporter har The Pattaya News bekräftat att inga kunder eller utlänningar var närvarande eftersom baren inte öppnar förrän 1:00. Ingen turist var någonsin i fara och händelsen var inte heller offentlig.

Enligt kassörskan och baserat på CCtv-filmer blev Chaisen allt mer upprörd efter en debatt om politiken och tog en kvast för att attackera Deethong-Orn utan förvarning. Ms. Deethong-Orn lyckades avväpna Ms. Chaisen efter en kort kamp nära kassan. Vid det här laget eskalerade situationen.

Chaisen tog tag i en kniv som användes för att skära lime i närheten och använde den för att attackera Deethong-Orn, vilket orsakade flera sår på hennes arm när Deethong-Orn försökte försvara sig.

Övrig personal i baren lyckades brotta bort kniven varvid Chaisen låste in sig i badrummet medan personalen och kassörskan ringde polisen.

Polisen kom snabbt och lyckades övertyga Chaisen att lämna badrummet och följa med dem till polisstationen där hon hålls fängslad för misshandel och eventuella ytterligare anklagelser.

Deethong-Orn fördes till sjukhuset för sina sår och kommer senare att besöka polisstationen för att lämna ett fullständigt uttalande om den oönskade våldsamma attacken.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/