Detaljer om det misstänkta självmordet av en brittisk medborgare som "hoppade" från Condo.

Pattaya-

Mr. John Toms, 68 år gammal, från England på bilden ovan i lyckligare tider misstänks ha tagit livet av sig tidigare i veckan när han påstås ha hoppat från balkongen till marken från sin lägenhet på 18:e våningen i Pattaya.

Mr. Toms höll på att slutföra en skilsmässa med sin före detta fru och hade arbetat fram ett avtal med tidigare partner Thanyaporn, 55, som hade hittat en ny och yngre pojkvän. Han hade lämnat in de sista skilsmässohandlingarna i Pattayas domstol dagen för tragedin. Vänner till Mr Toms säger att skilsmässan var långt ifrån vänskaplig och hade försatt Mr Toms i ett djupt tillstånd av depression och ilska.

Efter att ha lämnat in skilsmässopapper återvände han hem med sin nuvarande flickvän Naritha Daosri, 49, innan han satte sig på sin balkong i hyreshuset Lumpini Ville Naklua. Daosri sa att han verkade avlägsen och otillgänglig och vägrade lämna balkongen och hade suttit där i timmar, citat, och stirrat ut i rymden.

Naritha sa vid ca. 1:00 gick hon för att kontrollera honom och blev förskräckt när hon upptäckte att han saknades från balkongen. Hon tittade över räcket och såg till sin chock, konstaterade hon, att han låg på marken arton våningar nedanför bredvid poolen.

Poliser anlände och hittade honom i en "blodpöl". Han dödförklarades på platsen.

Polisen kommer att utreda ytterligare men tror att han tog livet av sig på grund av depressionen över den senaste skilsmässan. Han lämnar efter sig en tonårsdotter från sin ex-thailändska fru.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/