Pattaya Seafood Festival 2018 startar 4 maj-8 maj, oberoende säljare förbjudna

Pattaya-

Den årliga och populära Seafood-festivalen arrangeras gemensamt av Chon Buri Provincial Administrative Organisation, Pattaya City, Thailands turistmyndighet och Pattaya Tourism Business Operators Association.

Mer än 200 bås från fisk- och skaldjursrestauranger i Pattaya och omgivande områden kommer att finnas på Beach Road, främst från Central Road ner mot Soi 3. De kommer att dela ut sin mat, till ackompanjemang av musikframträdanden av populära thailändska band.

Dussintals tält och matlagningsstationer har satts upp på strandvägen för de förväntade tusentals thailändska medborgare och turister att besöka festivalen. Flera populära thailändska band kommer också att uppträda på arenor i hela staden.

I år kan man lägga märke till många skyltar på Beach Road som varnar oberoende försäljare som inte har betalat för en monter som i år kommer att sälja på egen hand (som oberoende krabba- och räkorförsäljare som kan hittas på stranden året runt) förbjuden. Polisen och stadens tjänstemän har varnat för att de strikt kommer att tillämpa denna regel och patrullera festivalområdet för att säkerställa att detta inte händer.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/