Polisen slår till mot en hyrd villa på Pratamnak Hill, hittar droger och arresterar sju tonåringar

Pattaya-

Polisen säger att sju tonåringar testades positivt för droganvändning efter att poliser slog till mot en fest i ett hyrt lyxhus i Pattaya tidigt på tisdagen.

Pattayas polischef Pol Col Apichai Krobphet ledde razzian mot huset i Majestic Residence Pool Villa Pattaya på berget Khao Phra Tamnak klockan 12.10 på tisdagen. De uppgav att razzian skedde på grund av ett anonymt tips om festen samt klagomål från grannar om hög musik och bullerstörningar i det normalt sett lugna samhället.

Polisen hittade 15 tonårspojkar och flickor som drack vid poolen under hög musik.

Polisen säger att de hittade sex metamfetaminpiller och en liten påse ketamin på golvet och sju av tonåringarna testades senare positivt för droganvändning.

De sju tonåringarna som testade positivt för droger greps. De andra tonåringarna återlämnades till sina föräldrar. De tonåringar som greps kommer att intervjuas för att försöka ta reda på vem som var ansvarig för drogerna och var de köptes ifrån.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/