Ramayana Water Park tillkännager plan för stor utbyggnad, nöjesparkstil.

Ramayana kommer att bli nöjespark i världsklass

Pattaya-

Alla som har varit i Ramayana vattenpark, inbäddat mellan Silverlake Winery och det berömda Buddhaberget har märkt att det har gott om utrymme och utrymme att expandera och nyligen har en hel del bulldozing och röjning av mark i och runt parken ägt rum.

Ramayana, som nyligen firade sitt tvåårsjubileum och är vattenparken nummer ett i Thailand, den 3:e i hela Asien och 19:e i världen har större planer och mål i sikte...en nöjespark och resort i världsklass precis utanför Pattaya.

 

Johannes Pattermann, försäljningsdirektör på Ramayana, sa: "Ramayana Water Park öppnades 2016 med en investering på 1.5 miljarder Bt på ett område med 106 rai omgivet av den vackra naturen i Khao Chee Chan och Silver Lake Winery. Vi kan betjäna 7,500 19 turister per dag och vi har blivit utvalda av TripAdvisor som den största och bästa vattenparken i Thailand, den tredje i Asien och den XNUMX:e i världen.”

Han sa att parken i framtiden planerar att investera i nöjesanläggningar som kommer att inkludera icke-vattenattraktioner som berg-och dalbanor och spänningsturer samt evenemang i världsklass som vänder sig till ett större antal turister.

"Turismindustrin i Chon Buri och Pattaya, såväl som i Thailand som helhet, förväntas växa kontinuerligt. Pattayas turism håller också på att förvandlas till ett familjemål med sportturism, och det är bra för bilden av Pattaya. Det går också i harmoni med den thailändska regeringens och Thailands turistmyndighets policy att etablera Thailand som en familjedestination. Ramayana Water Park är redo att svara på denna policy, och vi är beredda att betjäna stora organisationer, gruppresor och familjer i större skala. Med vårt stora utrymme och många faciliteter, eftersom vi är den största vattenparken i landet, kan vi svara på kraven från stora företag på ett effektivt sätt, säger han.

Det fanns ingen tidtabell för de nya attraktionerna och parkexpansionen, men baserat på bulldozing och konstruktion utanför parken är planerna på god väg.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/