Kuwaiti Tourist attackerades på ölbaren på Soi 7 med poolkö

Pattaya-

Under de tidiga morgontimmarna lördagen den 19 maj attackerades den kuwaitiska turisten Abulla Kha Salenesi, 30 år, av bartjejen Rotsukhon, 28, på en populär ölbar på Soi 7 i Pattaya.

Polis kallades till platsen av en icke namngiven vän med Abulla efter att han blivit attackerad. När de kom fram hittade de en mycket berusad och blodig Abulla och en mycket rasande Rotsukhon. Dessutom fanns det en trasig poolkö på golvet.

Polisen förhörde båda parter som hade väldigt olika berättelser om vad som hände.

Rotsukhon uppger att de två mannen, som var kraftigt berusade, kom in och vägrade beställa en drink och började treva och ta tag i tjejer i baren. De ombads flera gånger att beställa en drink eller gå och vägrade, fortsatte att försöka famla på tjejerna och blev verbalt aggressiva. Hon uppgav att hon kände sig oroad över personalens säkerhet och använde en poolkö för att attackera Abulla.

De två kuwaitiska männen hävdar dock en helt annan historia. De erkänner att de var kraftigt berusade och uppger att de var på väg hem. De uppgav att barpersonalen tog tag i deras armar och försökte aggressivt dra in dem i baren och vägrade släppa deras armar. Abulla sa att han tappade humöret och svor åt flickorna att släppa honom. Vid det här laget sa han att hon var förolämpad av förbannelsen och attackerade honom med poolkön.

Pattayapolisen kommer att undersöka CCTV-filmerna och kommer att fatta ett beslut om vilka anklagelser som ska väckas baserat på vilken historia som är sann. Vi kommer att tillhandahålla ytterligare uppdateringar när vi får dem.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/