Pattaya Cultural Music Festival gör sig redo att rocka Bali Hai Pier i helgen!

Pattaya kommer att välkomna Thailand Cultural Music Festival från 25-26 maj 2018 i Bali Hai Bay, och riktar sig till internationella resenärer när Thailands turistmyndighet fortsätter att utöka sitt erbjudande "Open to the New Shades" genom en mångsidig evenemangskalender.

Sujitra Jongchansitto, TATs vice guvernör för turismprodukter och företag, sa "Thailands kulturmusikfestival är positionerad som en annan del av kampanjen 'Öppna för de nya nyanserna' som använder musik som medium. Det hjälper till att skapa medvetenhet och främja turism genom Thailands dynamiska musikindustri som verkligen växer till en av landets största tillgångar.

"Händelser som dessa hjälper till att skapa varumärkeskännedom för Thailand som turistdestination eftersom det också är en av Asiens bästa musik- och kulturevenemangsdestinationer."

Thailand Cultural Music Festivals line-up inkluderar lokala folkmusikuppträdanden, samtida musikaliska akter och en livescen med musik av populära band och sångare, med action på fyra scener under två dagar.

Artister på huvudscenen inkluderar: Rasamee Isan Soul, en Issan-grupp som blandar lokal musik med jazz, rock och soul; Paradise Bangkok International Band, ett hybridiserat rootsband som blandar traditionella thailändska melodier med blues och folkrock; Mocca Garden, ett modernt reggae-ska band med pop, funk, rock och thailändska countrymusikaliska influenser; Thailändska rappare, UrboyTJ och Day från megagruppen Thaitanium,# och legendariska thailändska jazzmästare Infinity.

Thailands kulturmusikfestival hoppas kunna stimulera resor till Chon Buri och närliggande provinser samtidigt som de främjar thailändska lokala upplevelser som senare kan utvecklas på regional, nationell eller internationell nivå.

Det blir också folkmusikuppträdanden på de tre mindre scenerna som visar upp kommande lokala band och sångare.

Thailändsk gastronomi kommer att visas på en matmässa med kulinariska läckerheter från var och en av Thailands fyra huvudregioner.

Andra aktiviteter inkluderar bås för ansiktsmålning och tatueringsklistermärken.

Deltagarna är inbjudna att "snäppa och dela" 3D-bilder av Thailands attraktioner från TAT:s omfattande fotogalleri, eller lägga upp på andra sociala medieplattformar med #thailandculturalmusicfestival eller #amazingthailand för en chans att få en färgglad regnrock.

Observera att detta är den första stora musikfestivalen på flera år i Pattaya.

KÄLLANationen
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/