Hyresgäster slänger 10 miljoner baht lägenhet, försvinner spårlöst

Pattaya-

Ovan är de fruktansvärda bilderna, publicerade på Facebook från användaren Jindaporn Ao Amam, en uttalad vän till hyresvärden som försökte få det att gå viralt.

Hon uppger att hyresvärden hyrde denna lägenhet, som sägs vara värd 10 miljoner baht, till en utländsk dam med två döttrar för 30,000 XNUMX baht i månaden. De hyrde lägenheten i ungefär två år och hade alltid varit i rätt tid med hyran och enligt andra hyresgäster tysta.

Men nyligen upphörde all kontakt och hyrescheckarna slutade komma. När ägaren gick för att undersöka var detta skicket lägenheten lämnades i. Dessutom krossades toaletten och köket slets isär och flera föremål, som en tv och stereoanläggning, stals.

Hyresvärden har vidarebefordrat passinformationen för hyresgästerna till den thailändska polisen som hoppas kunna jaga dem, men uppgav att de tror att de har lämnat landet men kommer att svartlistas från att återvända.

 

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/