Ny trafikpolischef i Pattaya ska förbättra problemen med trafikstockningar

Pattaya-

Pattaya har en nyvald trafikchef för trafikpolisen och han är inställd på att göra förändringar i hur trafikpolisen för närvarande gör sitt jobb.

Polismajor Arut Supanon sa i den första officiella intervjun tidigare i veckan att han kommer att flytta tillbaka starttiderna för trafikpolisen till trettio minuter tidigare, klockan 6:30, för att hjälpa till att lösa trafikproblem på morgonen. Han nämnde specifikt skolor och trängsel nära skolor, särskilt skolan som ligger direkt nära Walking Street och Second Road.

Han sade att hans ytterligare planer är att omplacera tjänstemän till överbelastade områden för att hjälpa till att lösa trängseln kontra att istället försöka fånga folk på biljettställen under trängda timmar och hjälpa allmänheten. Han sade också att de kommer att fortsätta att upprätthålla regler och restriktioner för individer utan lagligt motorcykelkort, både utländskt och thailändskt, och konfiskera cyklar när människor fångas utan ett.

Han sade också att han träffar ledningen för de stora skolorna i Pattaya för att upprätthålla specifika avlämnings- och upphämtningszoner och tider för transport av eleverna till skolorna.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/