Exklusivt: Tjuven rånar Red Bull Bar and Guesthouse på Buddha Day, ägaren söker hjälp

Pattaya-

Tisdagen den 29 maj 2018, som är en religiös helig dag, rånade en fräck tjuv Red Bull Bar and Guesthouse vid ungefär 12:30.

Ägaren Erik uppger att mannen kvällen innan kom och bad om att få hyra ett rum men ville gå ut på en drink till innan barerna stängde vid midnatt. Kassörskan i tjänst gick med på och gav honom nyckeln till rummet men sa att han skulle ge nyckeln till el när han kom tillbaka och ta betalt. sedan. Mannen, som är utlänning men inte har identifierats ännu, sa att han skulle vara tillbaka direkt men återvände inte. Det är oklart om han uppgett identitet till pensionatet eftersom han inte hade checkat in helt än.

Mannen återvände aldrig den natten.

Nästa dag visade CCTV-filmer att mannen återvände till baren när den var tydligt stängd vid ungefär 12:30. Som framgår av bilderna nedan gick han inte till rummet han hade fått utan gick istället bakom disken, provade sin nyckel på kassan, öppnade flera olåsta lådor, vandrade genom förrådsskåpen och stal, enligt Erik. många flaskor sprit till totalt cirka 10,000 XNUMX baht, bära ut från baren. Kameraövervakningskamerorna visade inte var han bar spritlådorna som han stal till.

Polis tillkallades direkt när stölden upptäcktes men mannen hade redan rymt. De kommer att kontrollera CCtv-kameror på gatan i området för att se om de kan identifiera fordonet som mannen lämnade på. Om någon känner igen den här mannen, vänligen kontakta oss på Facebook på The Pattaya News eller via e-post från Pattayanewseditor@gmail.com. Ägaren tror att mannen är en lokal och inte en turist och kom in kvällen innan för att spana in baren.

Tack.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/