Soi 6 Annual Weekend Party är denna lördag och söndag, den 2:a och 3:e juni

Pattaya-

Det är den största helgen på året för Soi 6 då de firar sin årliga helgfest där alla barer på gatan festar på en gång!

Med hundratals och hundratals ensamstående, tillgängliga tjejer, många i speciella kostymer och uniformer speciellt utvalda för festen är detta ett evenemang du inte vill missa!

Många barer kommer att erbjuda gratis mat så när du tittar runt de vackra kvinnorna och det stora utbudet av sprit kan du också njuta av gratis mat!

Vissa barer kommer att hålla på med speciella evenemang, såsom festspel, Beer Pong, poolturneringar, etc. Detaljer för dessa finns på enskilda barer. Många barer kommer också att ha temamusik och temadekorationer för evenemanget.

Love Pattaya Thailand kommer att vara på plats tillsammans med lokala medier som genomför intervjuer och visar partiet i aktion.

Många Soi 6-trogna och återkommande kunder kommer specifikt till stan för denna helg eftersom det är en fantastisk chans att njuta av en drink eller tio och chatta med gamla vänner eller träffa nya wingmen som alla gillar Soi 6.

Om du aldrig har varit nere på Soi 6 eller är en daglig besökare är denna helg en utmärkt chans att stanna till och njuta av gatan och de över 70 barerna som festar på en gång! Deltagande barer kommer att ha ballonger uppe.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/