International Fireworks Festival Nästa helg, 8:e och 9:e juni

Pattaya International Fireworks Festival återvänder denna månad och exploderar på sommaren för första gången den 8:e och 9:e juni!

Avbröts 2016 på grund av den kungliga sorgeperioden och 2017 efter att inrikesministeriet tog bort sin budget, kommer det populära evenemanget att utspelas igen på Pattaya Beach, men denna gång i juni istället för den traditionella slutet av november.

Turismfrämjande chefen Ornwora Kornpin sa den 22 maj att pyroteknikshowen "World of Color" kommer att börja varje kväll klockan 7:30 med deltagare från Brasilien, Thailand, Italien, Sverige och Storbritannien. Varje land kommer att ha en 45 minuters show varje kväll med totalt flera timmars fyrverkerier.

Mellan utställningarna kommer deltagarna att underhållas av konserter från thailändska band, inklusive Big Ass, Modern Dog, 25 Hours och Playground.

HELA Beach Road kommer att vara stängd från 3:XNUMX till midnatt båda dagarna. Det kommer att finnas flera konsertscener och godkända försäljare på hela gatan. Säkerheten kommer att vara strikt och flera polis- och armétjänstemän kommer att finnas på däck. Trafiken kommer att påverkas hårt i hela staden på grund av festivalen. Fyrverkerier kommer att synas var som helst på Pattaya Beach men kom dit tidigt för att få en bra plats på stranden!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/