Australisk turist knivskuren i bröstet på Mixx Disco, i kritiskt tillstånd

Pattaya-

Under de tidiga morgontimmarna runt 4:30 den 7 juni 2018 knivhöggs australiensiska medborgaren Jaydon Sienkiewicz i bröstet på herrtoaletten på Mixx Disco som ligger på Walking Street i södra Pattaya.

Mannens pappa och hans fru, som är thailändsk (Jaydons styvmor, han är 100 % australiensisk), var närvarande på platsen när polisen anlände. Jaydon hade redan förts till sjukhuset med stora blödningar och organskador. De uppgav för polisen att de ingick i en grupp på tio australiensare som festade på diskot när Jaydon gick på toaletten. Han knivhöggs på toaletten och snubblade sedan in i korridoren täckt av blod där säkerhet och oroliga turister ringde polisen och ambulans.

I nuläget har polisen ingen misstänkt och den som knivhögg Jaydon flydde omedelbart från platsen. Polisen undersöker CCTV-bilder för att identifiera vem som knivhögg Jaydon och pratar vidare med familjen för att se om han hade varit inblandad i något slagsmål som kunde ha orsakat knivhuggandet.

Vi kommer att ha mer om den här historien när den utvecklas.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/