Pattaya Bargirl, 27, hoppar till sin död i en lägenhet under en överdos av droger

Pattaya-

Daily News rapporterade att en 27-årig kvinna hittades död på parkeringen till en lägenhetsbyggnad i Soi Khao Talo på onsdagen.

Hon tros ha tagit en överdos av narkotika.

Ett klipp taget innan hon hoppade skickades till hennes pojkvän och är i Nong Prue-polisens ägo.

Polisen hittade Ploirat Sriwichai död på platsen. En vän sa att de hade rusat över efter att Ploirat ringde för att säga att hon var sjuk och behövde dem för att köpa hennes medicin.

De hittade henne död.

I offrets rum på femte våningen hittade polisen föremål utspridda överallt – det fanns en massa små plastpåsar och droganvändare som tycktes antyda att hon hade använt metamfetamin.

Polisen tror att hon överdoserat och fått en panikattack av något slag. De kommer att skicka kroppen för ett toxikologiskt test för att bekräfta användningen av metamfetamin.

De är i besittning av klippet som skickats till hennes pojkvän där hon sa: ”Jag orkar inte längre. Jag skakar. Jag är rädd för ett anfall. Ta medicin snälla”.

Kroppen skickades för obduktion. Hon var vid tillfället ensam i lägenheten och dörren var låst från insidan. Det har inte framgått var hon arbetade i Pattaya.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/