Polisen inleder en speciell operation under helgen för fyrverkerifestivalen "Gör Pattaya levande"

Pattaya-

Lag av brottsbekämpande tjänstemän från Pattaya City Police kommer att utplaceras över hela staden i helgen i en speciell operation som anses "Gör Pattaya Liveable".

Lanserad av polischefen överste Apichai Krobphet, tyngdpunkten ligger på lånehajar, hasardspel, fotbollsvadslagning (som kommer att vara ett fokus under hela världscupen, särskilt på alla arenor som erbjuder någon form av priser eller versioner av spel på spelen), mänskliga trafficking, illegalt innehav av skjutvapen och streetracing.

Syftet är att säkerställa att utländska besökare kan känna förtroende för sin säkerhet.

Ytterligare räder och verkställighet förväntas under hela månaden, särskilt under fyrverkerihelgen och världscupen.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/