Tre thailändska medborgare utklädda som kvinnor gripna för att ha stulit från turister på Walking street

Pattaya-

Tidigt på torsdagen den 6 juni grep tre thailändska medborgare en väska från en japansk turist, som inte var namngiven, på Walking street medan de surfade på gatan. Dessutom stal de också bagage från koreanska turister samma dag.

Mr Pruksong Loykarn och Mr. Somboon Dangsawan, båda 28, greps runt 7 i morse efter att turisten klagade på polisstationen och polisen undersökte CCTV och identifierade männen och spårade dem till deras lägenhet i The Eternal Condo-byggnaden. En tredje inblandad man, Likhit Chaithirat, 26, har flytt och en arresteringsorder utfärdades. En fjärde inblandad man är i nuläget inte identifierad.

I lägenheten upptäckte polisen turisternas bagage och tillhörigheter som innehöll alla deras id, pengar, kreditkort, pass, kläder med mera. De två närvarande thailändska männen erkände brottet. Männen utförde brottet utklädda till kvinnor, men är inte ladyboys.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/