Dagislärare vid Pattaya School attackerade med kniv, rånad

Pattaya-

På onsdagseftermiddagen denna vecka kom en thailändsk man, som av polisen uppgavs vara en lokal invånare född och uppvuxen i Pattaya, in till Ban Bang Lamung-skolan vid ungefär 5 på onsdagskvällen och rånade och högg en dagislärare som avslutade arbetet för dagen. .

Ms. Patrang (fullständigt namn anges ej) 34, uppgav att hon var nära ingången till skolan när mannen kom och uppgav att han var förälder och hade ett möte med en lärare. Han fick då inträde till skolan.

Enligt CCTV vandrade mannen runt i skolan en stund tills han såg Ms. Rungthiwa (fullständigt namn undanhållet) 39, där hon höll på att avsluta pappersarbetet ensam.

Han drog en kniv på henne och attackerade henne och tog hennes handväska med ungefär 6000 baht inuti. Han skadade också hennes ansikte svårt med upprepade knivattacker.

Polisen uppger att mannen är känd för honom och en återkommande bråkmakare och de är på jakt efter honom och har solida spår.

Rungthiwa återhämtar sig på sjukhuset.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/