Uppdatering: Stabbed Australian Tourist ger intervju till media, uppger att han INTE famlade kvinna

Pattaya-

Ännu fler vändningar i fallet med en australiensisk man som knivhöggs på ett thailändskt diskotek av en fortfarande icke namngiven israelisk turist.

Jeremy McCall, 22, gav en intervju till media i Australien i dag när han återvände hem. Han är nu i stabilt tillstånd och ligger nu på ett sjukhus i Sydney. Han sa att hans tillfrisknande går bra och att han förväntas bli helt återställd och snart återgå till ett normalt liv, som tur är.

Jeremy uppgav att hans bästa vän, Jaydon Sienkiewicz, utnämndes som offret felaktigt av de lokala myndigheterna och pressen på grund av att han gav en intervju till polisen direkt efter knivhuggen och en språkbarriär. Jaydon var med honom kvällen då knivhuggandet skedde, tillsammans med ett sällskap på cirka tio, inklusive sin far och thailändska styvmamma.

Jeremy hävdar, trots vad videon visar, att han som rörde eller nyper flickans rumpa var felaktig och visar inte hela historien.

Jeremy uppger att den namngivna kvinnan inte var en flickvän till Israelsmannen som knivhögg honom utan en kvinna som festat med honom och hans vänner i flera timmar tidigare på kvällen. Han hävdar att han inte trevade henne eller tog tag i henne utan försökte få hennes uppmärksamhet när hans vän letade efter henne eftersom hon hade varit borta ett tag och drogs bort av den israeliska mannen.

Jeremy uppger att polisen granskat tidigare bilder och bekräftat detta. Detta har dock inte bekräftats i ett offentligt uttalande från den thailändska polisen.

Han uppgav att han inte var medveten om att han blivit knivskuren och trodde först att han hade spillt lite vin på sin skjorta. När han drog upp sin skjorta såg hans familj och vänner skadans omfattning och skickade honom till sjukhuset.

Den israeliska mannen flydde från nattklubben sekunder efter knivhugget, bokade en närliggande taxi till flygplatsen och flydde landet på den första flygningen ut, förmodligen snabbt förstått att hans reaktion var allvarlig och skulle leda till stora återverkningar.

Thailändska myndigheter arbetar fortfarande med Israels ambassad för att nå och kontakta mannen för att ta ansvar för hans handlingar.

Mixx disco gav mannen 5000 baht för att hjälpa till med hans sjukhusräkningar och bad honom om ursäkt för händelsen som hände i deras nattklubb, vilket Jeremy sa att han accepterade. Polisen uppger att Mixx inte kommer att möta några återverkningar av händelsen eftersom de reagerade snabbt och hanterade situationen väl och hjälpte till med att ringa polis, en ambulans och CCTV-bilder. Mixx har ett patdown-system för att leta efter vapen men polisen uppger att kniven som användes var en mycket liten och mycket döljbar vändkniv som troligen var gömd någon annanstans på mannen för att komma in i klubben.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/