Fransk turist klagar till thailändsk polis över Nazi-utrustning till salu i Pattaya

Pattaya-

Mr. Alexandre Jandaeng, 34, från French, såg det föregående fotot i en vägkantsbutik i Pattaya på sin senaste semester och tog bilder.

Han uppger att han blev mycket kränkt av att detta såldes i Pattaya och Thailand och att han upplever att det speglar Pattaya dåligt. Han gick till turistpolisen med bilderna och frågade varför de skulle tillåta dessa att säljas här.

Polisen svarade i ett officiellt uttalande att även om de förstår den nazistiska symbolen och föremål är förbjudna i många länder är de inte emot thailändsk lag eller förbjudna i Thailand. Men de sa att förfalskade varor är emot lagen och föremål för rättsliga åtgärder. De angav inte specifikt om de skulle titta in i den här enskilda butiken där bilderna togs.

Vad tror du?

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/