Pattaya Taxichaufför lämnar tillbaka väska med 50,000 XNUMX baht till amerikansk turist

Pattaya-

För andra gången på några veckor har en ärlig medborgare lämnat tillbaka en stor summa kontanter till en turist, vilket visar thailändarnas ärlighet och respekt.

John Edward från Amerika lämnade en väska med cirka 50,000 48 baht i kontanter i en taxi av misstag i Pattaya när han hade bråttom några dagar tidigare. Föraren, Prawit Meepian, XNUMX, tog väskan till Pattayas polisstation och arbetade med Pattaya-polisen för att hitta mannen. Påsen hade också hans pass, hans kreditkort och hans amerikanska körkort.

Polisen, med hjälp av immigration, upptäckte var mannen vistades i Pattaya och tog kontakt och förde honom till polisstationen för att lämna tillbaka sina tillhörigheter i sin helhet och för ett fototillfälle.

Det är oklart om Mr Edward gav en belöning men han uppgav att han skulle återvända till Thailand senare under året och älskade det thailändska folkets ärlighet och integritet. Detta var hans första besök i Thailand.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/