Exklusivt: Chockerande foton av staden Pattaya med en lång stängd deponi som rinner direkt in i den allmänna vattenreservoaren

Pattaya-

Följande är en läsarbidrag/redaktion som bor nära den aktuella sajten. Texten och bilderna är kredit en privat anonym berörd medborgare och inte den officiella åsikten eller egendomen av The Pattaya News.

Avfall i Pattaya har nyligen blivit ett kritiskt problem eftersom huvuddeponin är full och problem med offentliga entreprenörer har fått sopor att gå dagar utan att plockas upp. Huvudförbränningsugnen har halv arbetskapacitet på grund av flera interna problem. Därför har staden börjat återanvända en äldre deponi, som tidigare var stängd på grund av vattennivån och miljöhänsyn eftersom den huvudsakligen matas in i en stor reservoar och vattenkälla.

Denna plats, som nu är en sjö som matar in i flera bäckar, ligger på en högre nivå runt städernas Charnock-reservoar och förorenar i huvudsak reservoaren. Det finns också en privat soptipp 800 meter längre nedströms som också tillåter giftigt avfall att även hälla ner i reservoaren och potentiellt förorena en större vattenförsörjning.

Återigen, följande bilder är kredit för en orolig privat medborgare och återspeglar inte åsikterna eller det officiella uttalandet från Pattaya-nyheterna. Vi kommer att ge uppföljning i framtiden och uppmanar Pattaya City-tjänstemän att svara.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/