Pattayapolisen slår till mot Pump Up Nightclub och arresterar 19 personer för drogmissbruk

Polisen slog till mot en populär pub i Pattaya tidigt på lördagen för att ha hållit öppet utöver de lagliga timmarna och arresterade 19 personer för påstått drogmissbruk.

Polis från Pattayas polisstation och turistpolisens division 2 slog till mot Pump UP Pattaya-puben klockan 3 efter att ha mottagit klagomål från invånare i grannskapet om att den bröt mot regeln om stängning klockan 2.

När polisen anlände upptäckte de att ett 50-tal besökare fortfarande drack och dansade. Tolv kvinnor och 7 män testade positivt för droger. De greps för ytterligare kontroller innan de skulle skickas till obligatorisk rehabilitering.

Polisen hittade också en liten mängd ketamin i fem zip-påsar och sju ecstasy-piller.

Thanakrit Pattanapibul, 26, pubchefen, greps för att ha brutit mot stängningstidsregeln för nöjesställen och för att ha tillåtit drogmissbruk på platsen under hans bevakning.

Polisen kommer senare att föreslå inrikesministeriet att stänga puben.

Prenumerera
KÄLLANationen
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/