Berusad man misshandlad av utlänningar och thailändare på Pook Bar 2 på Soi Buakhaow

Pattaya-

Det finns knappa detaljer om denna men en man, mycket, mycket berusad och inte identifierad av polisen misshandlades av en annan kund och personal på The Pook Bar Ladyboy Bar på Soi Buakhaow.

Nakarin Chan Kaew, 26 år, talade med pressen och polisen och beskrev händelsen enligt följande. De uppgav att offret, som tros vara brittisk, vacklade i ett mycket berusat tillstånd framför butiken och i princip knappt kunde gå och var irriterande och rörde vid främlingar. Personalen erbjöd honom mat och en flaska vatten för att få honom att gå eftersom han inte beställde något och hindrade entrén. Han vacklade runt baren och vägrade lämna och började störa en annan kund och en ladyboy han var med. Den andra kunden sa åt honom att gå vilse i inte så trevliga ordalag och de fortsatte att argumentera. Ingen av parterna kände varandra tidigare.

Vid det här laget har en av männen, det är oklart vem, slagit en annan med en flaska. Den berusade mannen, enligt personal, attackerade ladyboy med kunden. Striden eskalerade sedan till att involvera personal och andra besökare. Det slutade med att den berusade mannen som initialt orsakat problemet slog flera gånger i huvudet med flaskor och lämnade en blodig röra på golvet vid biljardbordet. Personalen hävdar att det var den andra kunden som gjorde huvuddelen av smällen och att den berusade mannen var anstiftaren. De betonade också att han inte var en kund eftersom han vägrade att beställa något.

Den andra mystiska kunden uppgavs ha flytt innan polis och sjukvårdare anlände. En annan rapport säger att mannen bråkade bara med ladyboys och slutade bråka med dem.

Den oidentifierade mannen fördes till sjukhuset och när polisen är nykter kommer polisen att titta på CCTV och prata med honom. Mannen var, enligt polisen, så berusad att han inte kunde prata och knappt gå.

Vi kommer att gå till botten med detta och ge mer information när vi får dem.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/