Chockerande video: En grupp arabiska män attackerar flera thailändska kvinnor nära Walking Street klockan 7

Pattaya-

Idag klockan 7 mitt på ljusa dagen framför Marine Hotel tvärs över vägen från Mcdonalds på 2nd road nära Walking Street fångade en fotgängare på kamera ett massivt bråk mellan en grupp män som verkar vara av arabiskt ursprung som slåss med en grupp thailändska kvinnor . En av kvinnorna var tydligt skadad och bedövad och blev liggande på marken efter händelsen.

En trafikpolis svarade snabbt men verkade inte kunna lugna de båda parterna. Strax efter att trafikpolisen anlände som kan ses på video sprang en av flickorna efter en annan arabisk man som svarade med flera brutala knytnävsslag mot en kvinna.

Det är oklart vad som utlöste händelsen och videon har setts av polisen och kommer att utredas. Polisen ber de inblandade parterna att träda fram och ge sin sida av historien innan de spåras upp av dem. Det här är den senaste skadliga videon om Pattaya som kommer ut som skadar turistortens rykte.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/