Thailändsk kvinna faller till döds från lägenhet, australiensisk pojkvän häktad

Pattaya-

Wilawal Poolsukserm, 28, föll till sin död från femte våningen i Min Mansion i Tambon Nong Plue vid ungefär 2:30 tidigt på måndagsmorgonen.

Hon överlevde det första fallet men dog av sina skador på väg till sjukhuset trots bästa försök från räddare och läkare.

En motorcykeltaxichaufför vars namn inte har offentliggjorts uppgav att han såg henne falla i döden och ringde omedelbart efter hjälp.

Det komplicerade situationen var att när polisen anlände hittade de hennes australiska pojkvän, vars namn har undanhållits i väntan på ytterligare utredning, höll hennes hand och grät.

Han har ännu inte gett något uttalande till pressen eller polisen, men efter inledande förhör har polisen beslutat att kvarhålla honom för att fastställa exakt hur hon föll.

Vi kommer att ge ytterligare information när vi får den.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/