Australian National Travis Crow förhörd i fallande död av thailändsk kvinna, 28, säger att mindre argument fick henne att hoppa

Pattaya-

Australian National Travis Crow, 39, från Melbourne greps och förhördes av thailändska myndigheter angående hans flickväns död, Wilawal Poolsukserm, 28. hon föll från ett hyrt rum på fjärde våningen i lägenhetshuset Mint Mansion i Bin Lambung-distriktet runt 2.15 på måndagsmorgonen som vi tidigare rapporterat.

Vi har nu fått detaljer om resultatet av hans intervju och de uttalanden som gjorts samt mer om deras situation.

Filmer som tagits på platsen visade att ambulanspersonal försökte återuppliva kvinnan när hon låg på gatan medan en vit man, klädd i shorts och T-shirt, knäböjde vid hennes sida, grät och höll hennes hand.

Poolsukserm, som enligt polisen arbetade i en bar i resortstadens red light district, dog efter att hon förts till Pattaya Memorial Hospital.

Utredaren Jiraya Thongchoy berättade för pressen att Mr Crow hade verkat upprörd över sin flickväns död sedan två år och hade släppts från häktet efter förhör.

Poolsukserms kropp hade också släppts till släktingar i hennes hemprovins i Udon Thani, för begravning trots att undersökningarna pågick. Mr Crow ska ha betalat 20,000 XNUMX baht för begravningen.

Han berättade för polisen att han besökte Thailand två eller tre gånger om året i upp till en månad i sträck för att umgås med sin flickvän, och kvällen hon dog hade de två druckit på barer runt turiststaden.

Paret återvände till sitt rum runt 1.30 och hade vad han beskrev som ett mindre, berusad argument innan han gick för att ta en dusch och sa åt sin flickvän att gå och lägga sig.
Han sa att han dök upp och hittade Poolsukserm stående på balkongen och när han bad henne komma in hoppade hon, sa löjtnant Thongchoy.

Sent på tisdagen sa en förtvivlad herr Crow till australiensisk press genom en telefonintervju att argumentet som föregick hennes död "inte var allvarligare än vad andra par har" och att han var förkrossad över hennes död.

”Jag har precis kommit tillbaka till rummet där jag förlorade min tjej. Jag är här på semester men kommer hit ganska ofta för att träffa min flickvän”, sa han.

Mr. Crow, även om han släpps, kommer att fortsätta att stanna i Pattaya medan myndigheterna fortsätter att utreda hennes död och eventuella ytterligare CCtv-bilder. Lokal polis säger att Mr Crow har varit mycket samarbetsvillig.

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/