Video: Pattaya Cop öppnar eld mot lastbil som körde checkpoint mitt på ljusa dagen på livlig väg

 

Klippet, som delades till WeLovePattaya Facebook-sida, visar polismannen jaga efter upphämtningen till fots efter att den inte hade kunnat stanna vid en rutinkontroll.

Fordonet kan sedan ses vända och köra tillbaka in i mötande trafik på fel sida av vägen medan andra bilister och allmänheten tittar på för att försöka undvika polisen.

Händelsen, där polismannen avlossade två skott i ett försök att ta ut lastbilens däck, ägde rum nära Esso-macken på Sukhumvit Pattaya 20 i Banglamung-distriktet på tisdagen.

Lastbilen lyckades ta sig undan och körde iväg i riktning mot Sattahip. Polisen söker fortfarande efter föraren.

Rapporten sa att ingen skadades men några fordon skadades när plockbilen rusade iväg från polisen

KÄLLAVi älskar Pattaya
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/