Hollywood kommer att producera storfilm om Thai Cave rescue of Soccer Team

Uppdraget att rädda 12 pojkar och deras fotbollstränare från en thailändsk grotta är att få behandling i Hollywood. Två stora filmstudior och en oberoende trosbaserad studio har meddelat avsikter att göra filmer på den episka räddningen.

Föga överraskande, med stor uppmärksamhet över hela världen, försöker Hollywood förvandla Thai Cave-räddningen till nästa stora storfilm. Även om detta kommer att vara splittrande, som även regissörer erkänner, när det gäller att förvandla den till en film kommer det sannolikt att leverera enorma ekonomiska resultat för studiorna.

Pure Flix, en oberoende kristen filmstudio, planerar också att göra en film där de kommer att kreditera Gud som ansvariga för att rädda barnen.

Filmerna och tillkännagivandena är för närvarande under förproduktion eftersom barnen fortfarande sitter på sjukhuset och återhämtar sig.

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/