Pattaya Van Chaufför som fastnat mellan skåpbil och stolpe i parkeringsgarage, dör

Pattaya-

Föraren av en passagerarbil hittades klämd till döds mellan en öppen dörr på sin skåpbil och en strukturell stödstolpe i ett parkeringsgarage tidigt i morse, torsdagen den 12 juli.

Prasert Jenchad, 50, hittades halvt i och halvt utanför Bangkok till Pattaya skåpbil omkring kl. 1230, krossad till döds.

Polis som kallades till platsen rapporterade att växeln var i friläge. Det verkade som om skåpbilen hade rört sig när Mr Jenchad lämnade fordonet och krossade honom till döds. En annan förare uppgav att skåpbilen hade problem med transmissionen och att det inte var ovanligt att den rörde sig.

Vila i frid.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/