Berusad thailändsk flicka i raseri på morgonbilar orsakar förödelse (video)

Pattaya-

En till synes starkt berusad thailändsk flicka i sin vita Toyota Altis med Bangkok-skyltar smällde in i en taxi efter att ha utplånat cirka fem motorcyklar i trafik tidigt på morgonen runt 8:00 på tisdagsmorgonen i centrala Pattaya Klang. Det har rapporterats att hon flydde från en annan olycka en kort tid tidigare på andra vägen där tidiga rapporter säger att hon slog in i en matvagn och dödade en kaffeförsäljare. Som videon visar var flickan mycket upprörd och i ett tillstånd av panik.

Hon greps så småningom och fördes till polisstationen.

Vi kommer att ge ytterligare information när vi får dem. Ingen, inklusive hon, skadades på platsen för den andra händelsen. Rapporter om den första olyckan kommer fortfarande in.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/