Expat brutalt överfallen efter bråk med turist om musikval på Jomtien Beer Bar

Jomtien-

Under helgen blev den 65-årige brittiske medborgaren David Williamson, som sedan har flyttat till Pattaya och bor här lagligt som en pensionerad expat, brutalt överfallen och hittades täckt av blod efter att han hamnat i ett slagsmål med en turist. Bråket inträffade på The Roxy Beer Bar som ligger på Soi 7 i Jomtien. Han fick första hjälpen på platsen innan han fördes till sjukhus av räddnings- och räddningstjänst.

Personalen sa att den icke namngivna andra individen och Mr. Williamson kände varandra och normalt trivdes bra. De uppgav att bråket började om ett youtube-musikval när kunderna var oense om vilken musikgenre de ville spela och bråket eskalerade till ett fysiskt slagsmål. Den andra turisten flydde från platsen kort efter slagsmålet medan Mr. Williamson stannade för polisen.

Polisen kommer att titta på CCTV och söka mer information om den andra individen i ett försök att anklaga honom för misshandel och avgöra vem som startade den fysiska konfrontationen.

 

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/