Chockerande uppdatering: Drunken Thai Lady in road rage incident har gjort detta INNAN-i samma bil!

Pattaya:

Vi rapporterade i går om en olycka tidigt på morgonen där en berusad thailändsk dam dödade en kaffeförsäljare på andra vägen och sedan flydde från platsen och fortsatte med att ta ut en taxibil och fem motorcyklar på andra vägen, vilket orsakade stora skador på hennes eget fordon. Sociala medier har nu upptäckt att det INTE är första gången hon har orsakat massiva egendomsskador och skador och klarat sig oskadd samtidigt som hon skadat andra.

Hon gjorde allt detta tidigare 2015.

2015 körde hon samma Toyota Altis registreringsskylt 3 กณ (gor nor) 4830. Vid det tillfället körde hon på en Mazda och välte.

Hon hette då Chutikarn Sutjantheuk, då 38 år gammal.

 

Hon skadades inte men åtalades för rattfylleri och egendomsskador av Pattaya-polisen. Det är okänt om anklagelserna fördes till domstol. Det är också okänt om den aktuella händelsen kommer att leda till åtal, som det borde.

Sociala medier och den berörda allmänheten kräver åtgärder i detta fall.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/