Svensk turist dog i Pattaya Motorbike Crash

En svensk turist skadades dödligt när hans motorcykel kolliderade med en annan motorcykel på en Pattaya-väg tidigt på onsdagen, uppger polisen.

Pattayas polisstation larmades om olyckan på Jomtien 2-vägen i Tambon Nong Plue i Chon Buris Bang Lamung-distrikt klockan 12.30.

Turisten, Tommi Nilson, 38, dog på väg till sjukhus.

Ett vittne, Nattharat Sainuch, 29, berättade för polisen att svensken rusade förbi honom, svängde åt höger för att undvika en bil som stod parkerad vid vägkanten och kraschade in i en annan motorcykel, vilket skickade ner honom och gled på vägen i flera meter. Det är okänt om han var berusad eller på andra preparat vid tillfället.

Ingen annan skadades.

KÄLLANationen
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/