Saknad person: Information sökes

Vänligen maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com eller skicka oss ett PM på Facebook eller Twitter med information

Från berörda familjemedlemmar till allmänheten:

Kan alla ta sig tid att läsa och dela. En familj i Storbritannien är oroliga och mycket bekymrade över deras fars vistelseort. Gary Bell som nu har anmälts försvunnen åkte till Thailand för fyra veckor sedan och var tänkt att vara hemma igår. Han dök inte upp för sitt flyg hem och ingen har hört något från honom på hela månaden. Tydligen var han inte på bästa plats mentalt och familjen är oroliga för att något allvarligt har hänt honom! Polis har kontaktats i Storbritannien och i Bangkok. Man tror att han fortfarande kan vara i Pattaya-området.

Om någon har några detaljer vänligen kontakta oss så skickar vi informationen vidare.

Dela gärna eftersom hans familj är orolig för hans säkerhet.

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/