Pattaya City börjar testa fartkontrollkameror

PATTAYA:–Pattaya har börjat testa fartkontrollkameror på stadens gator.

Två kameror på North Road, på motsatta sidor nära korsningen med Phettrakul Road, är nu i drift. Kamerorna tar automatiskt bilder av registreringsskyltarna för fordon som kör mot rött ljus eller hastighet genom korsningen.

Polisen sa att kamerorna också kan vara användbara för att fånga registreringsskyltar på fordon som används vid brott.

Om det lyckas kan kamerorna installeras någon annanstans i staden.

Det är oklart om utöver att fånga data om faktiska biljetter och kallelser kommer att skickas till människors adresser under detta test.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/