Uppdatering: Den försvunna personen Gary Bell FOUND, återvänder till Storbritannien

Thailand-

Vi har tidigare rapporterat hur Gary Bells familj nådde ut till thailändska nyhetsmedia och bad om information om sin försvunna far. Mr Bell hade besökt Thailand, inklusive Bangkok och Pattaya-området, i en månad. Han hade varit på väg att återvända hem och missade sitt flyg och rapporterades av familj och vänner vara i en svår plats mentalt. Han hade inte varit i kontakt med sin familj, som inte är som han, under hela sin semester.

Hans dotter, Nicola Bell, kontaktade sociala medier och lokal press för att få hjälp med att hitta honom och se till att han var okej. Hon rapporterade på sin facebook idag, den 28 juli, att hon blivit kontaktad av polis i Skottland.

Den skotska polisen, tack vare ett tips som skickats via nyhetsmedia, lyckades hitta Mr Bell och har bekräftat att han är på väg hem till Storbritannien och lever och mår bra. Hans exakta plats och tillstånd är okänt, men han återvänder till sin familj och är frisk.

Familjen Bell vill tacka alla som delat och nått ut till sina följare och vänner för att låta dem veta om den försvunna personen.

 

Prenumerera
KÄLLANicola Bell Facebook
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/