Pattayas polis griper nästan 100 tonåriga motorcykelåkare, beslagtar cyklar

Motorcyklar kommer att behöva fixa högljudda avgasrör och betalas av lagöverträdare

Pattaya-

De tidiga morgontimmarna den 29 juli 2018, ungefär klockan 1 precis efter att de religiösa helgdagarna har avslutats, svarade generallöjtnant Nantachat Supamongkol, Chonburis polischef och hans team på klagomål från oroliga medborgare i stora "gäng" av tonåringar tävla högt och stora cyklar i höga hastigheter farligt genom Jomtiens gator på olika platser. Han och hans team anlände till källan till klagomålen på Second Road och upptäckte nästan hundra ungdomar nära området Jomtien Second Road, med många åskådare och människor som tittade på såväl som ett trettiotal stora cyklar och racercyklar.

Ungdomarna hade nästan tagit över hela gatuområdet, stängt av det för ras och störde trafiken. Polisen vidtog snabba åtgärder och krävde att alla ungdomar skulle ta drog- och urintester. Flera testade positivt och omhändertogs och deras föräldrar kontaktades för att hämta dem och prata med polisen.

Flera motorcyklar beslagtogs, främst för att ha avgasrör och bullernivåer som strider mot lagen och begränsningar för buller ammunition. De unga ägarna fick höra att deras cyklar kunde hämtas av deras vuxna släktingar, men avgas- och bulleröverträdelserna måste åtgärdas och betalas av förövarna och återföras till lagliga nivåer innan cyklarna skulle släppas. Cyklarna togs till en lokal bilverkstad för att utföra de nödvändiga ändringarna för att göra dem kompatibla.

 

Prenumerera
KÄLLAPattaya News 13
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/